JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Smore

Met deze tool kun je posters, flyers en nieuwsbrieven ontwerpen.

Wat is het?

Het is een tool waarmee je makkelijk online nieuwsbrieven, flyers en posters kan ontwerpen en kan delen via sociale media, mail en direct link

Hoe werkt het?

Met een gratis account kun je in eerste instantie 3 nieuwsbrieven maken. Daarna zijn je credits op en kan je er helaas maar 1 per keer maken en opslaan. Zodra je aan een nieuwsbrief of poster begint kun je kiezen uit een aantal templates of helemaal leeg beginnen. Smore.com geeft natuurlijk wel tips om bepaalde features toe te voegen.

Doordat het gebruik maakt van het drag en drop systeem spreekt eigenlijk alles voor zich. Smore.com zegt precies wat je moet doen en hoe je dit kan doen. Na even oefenen heb jij of je studenten het door en werkt het heel makkelijk. 

Wat kan ik ermee?

Smore.com helpt je om snel en makkelijk nieuwsbrieven, flyers of posters te maken. Deze kun je gemakkelijk via social media, mail of een directe link delen met de wereld. Handig om een wekelijkse nieuwsbrief in je team rond te sturen of in je les gebruiken en je studenten een poster te laten maken voor bijvoorbeeld het vak burgerschap.

Als je een nieuwsbrief hebt gedeeld kun je ook zien hoeveel mensen deze gelezen hebben en hoe lang ze op de pagina gezeten hebben. Zo kom je te weten of je nieuwsbrief daadwerkelijk gelezen wordt of dat mensen deze gewoon meteen weg klikken.

 

Tips?

Bij een betaald account kun je zoveel nieuwsbrieven maken en opslaan als je wilt.  Voor een team dat wekelijks nieuwsbrieven verstuurd en ze wil bewaren is dit een mooie optie.