JE HEBT ONS GEHACKT

emoji

Dan is deze conferentie echt wat voor jou!

Mentimeter

Het is een tool waarmee je tijdens lessen/workshops vragen of quizzen kunt voorleggen aan je publiek. Het publiek kan stemmen via verschillende devices en deze stemmen kunnen realtime worden weergegeven.

Wat is het

Mentimeter is een tool waarmee je tijdens lessen/workshops vragen of quizzen kunt voorleggen aan je publiek. Het publiek kan antwoord geven via verschillende devices en dit wordt realtime weergegeven.

Hoe werkt het?

Met een gratis account kun je 2 vragen stellen in verschillende vormen zoals een woordwolk, multiple choice of open vraag, aangevuld met onbeperkte vraag en antwoord- en quizvragen en informatieve slides.

Wat kan ik ermee tijdens mijn lessen?

Het is een supersnelle en gebruiksvriendelijke tool om voorkennis mee op te halen en feedback te vragen. Studenten kunnen anoniem antwoorden geven.

Studenten hoeven zelf geen account aan te maken of in te loggen, zij kunnen in de Mentimeter door de bijbehorende code. Mocht je de beamer gebruiken; de site en het nummer staan op de enquĂȘte zelf. De naam van de site (voor stemmers) is altijd hetzelfde (www.menti.com). De enquĂȘte nummers wisselen per enquĂȘte. In de gratis versie kun je maximaal drie vragen per enquĂȘtes stellen.

Tips
  • Studenten hoeven niet in te loggen.
  • Bij de open vragen is er de mogelijkheid om een scheldwoorden filter aan te zetten.
  • Bij het betaalde account zijn de vragen onbeperkt.
AVG-proof

Ja